Voel u thuis in onze regio

Klanten vinden de weg naar Optio niet via huizenhoge reclame. Wel door aanbevelingen van bestaande klanten, notarissen en advocaten. Want wij zijn uitstekend thuis in vastgoed in Merchtem en omliggende gemeenten.

Geniet van onze service

Bij Optio bent u welkom in een klein kantoor. We vormen een hecht team zonder tussenpersonen. En we zetten ons in voor elke vraag die u hebt.

Zet ons in als adviseur bij vastgoedaankoop

Wilt u vastgoed kopen en zoekt u iemand die u kan begeleiden? Onze zaakvoerder Jan De Bisschop behaalde het ‘getuigschrift aankoopmakelaar’. Daardoor mag hij als derde en neutrale partij mensen begeleiden in het aankoopproces van vastgoed.

Maak gebruik van de combinatie vastgoedkantoor en landmeterskantoor

Bij Optio vindt u in hetzelfde gebouw landmeterskantoor De Bisschop+Geerts. Doe een beroep op onze expertise in landmeten en schattingen. Schakel De Bisschop+Geerts in als technisch raadsman of adviseur.

Vertrouw een vastgoedkantoor met een hart

Optio zet zich in voor goede doelen. Zo fietste onze zaakvoerder Jan al vier keer de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Met dank aan alle sponsors en sympathisanten! Ook lokale jeugdbewegingen en verenigingen kunnen op de steun van Optio rekenen.

Wij verkopen / verhuren uw pand

Een afspraak maken