Verkoop begeleiding

In een verkennend gesprek bekijken we samen de correcte en vooral realistische waardebepaling van je eigendom. Deze wordt gebaseerd op grondig cijferwerk en concrete referentiepunten in de buurt. Wij zorgen voor een compleet verkoopdossier, aantrekkelijke foto’s en een doorgedreven publiciteitscampagne. Jan geeft kandidaat-kopers een persoonlijk rondleiding en doet ook zelf de besprekingen. We stellen een overeenkomt op die voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en waarbij verkoper en koper zich goed voelen.

Meer weten over onze aanpak?

Verhuur begeleiding

Je krijgt van ons advies betreffende een correcte huurprijs. Wij zorgen voor aantrekkelijke foto’s en publiciteit. Jan geeft een uitgebreide rondleiding en maakt zo persoonlijk kennis met je kandidaat-huurder. Op basis van zijn aanvoelen en de verkregen informatie is het aan jou om een huurder te kiezen. Wij stellen een huurovereenkomst op die voldoet aan alle wettelijke bepalingen en zorgen voor de registratie ervan. Voor de plaatsbeschrijving brengen we je in contact met een geschikte expert. We begeleiden bij de overname van de tellers en contacteren je jaarlijks i.v.m. de indexatie.

Nog vragen?

Aankoop begeleiding

Als je op zoek bent naar het ideale huis, appartement, (project-/landbouw-)grond of opbrengsteigendom, dan kunnen wij je hierbij begeleiden. Wij adviseren je zowel juridisch als financieel en onderhandelen met de verkoper over de prijs en voorwaarden. We kunnen je opnemen in ons klantenbestand zodat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van nieuwe panden die te koop komen. Zo kan je onmiddellijk reageren mocht je interesse hebben.

Meer weten?