Geert De Pauw

Natuurlijk kunnen we niet nalaten om de jarenlange samenwerking en de constructieve aanpak eens in de verf te zetten! De samenwerking met Optio verloopt op een vlotte en professionele manier. Altijd vriendelijk en correct mét de nodige deskundigheid, staan ze klaar voor hun cliënteel.

Niko Van den Brande

Wij waren heel tevreden van de samenwerking. Bij het eerste bezoek konden jullie (jij) op alle vragen antwoorden die we hadden, wat ik heel positief vond. Ook was het mogelijk om een bezoek te regelen op een heel aantal momenten, wat voor ons handig was. Ook na de beslissing om het huis te kopen werd alles snel, efficiënt en vriendelijk afgerond.

Anoniem

Wat ik vooral geapprecieerd heb aan onze samenwerking:
• de eerlijke adviezen betreft verkoopprijs
• de vlotte communicatie zowel via mail als telefonisch
• zeer veel inzet om alles in orde te brengen (verschillende attesten en documenten) zodat de klanten niet overal achteraan moeten
• de kennis van zaken en adviezen zijn top
• en als laatste maar niet de minste: mijn papa is een hele goeie mens, maar niet altijd de makkelijkste om mee om te gaan. Heel tof dat je toch zo flexibel bent om je aan te passen aan alle mensen die je voor je neus krijgt, dat doet niet iedereen je na. Bovendien ook bedankt van onze papa, hij was ook zeer tevreden over de samenwerking.

Ludwig Vanderstappen

We kunnen terug kijken op een goede samenwerking met Jan en zijn team. Je “ouderlijke” huis verkopen heeft heel wat om handen als je dit zelf wil doen. De bezoeken aan de woning werden door de zaakvoerder zelf afgehandeld. Hij wist als geen ander wat de mogelijkheden waren van onze woning. We werden op regelmatige basis geïnformeerd en kwamen snel tot een compromis met de koper. De persoonlijke aanpak staat bij Optio op één en dat weten we zeker te appreciëren. Daarom was onze samenwerking met Optio de beste keuze.

Magda Hellinckx

Sedert vele jaren ben ik klant bij Immo Optio,ik werd steeds correct en uitstekend ingelicht over de aankopen die ik wou doen en ook bij de verkopen werd ik met raad en daad bijgestaan. Daarnaast werd ook gezocht naar betrouwbare huurders en de behandeling van de dossiers gebeurde in een redelijke tijdspanne en tegen een juiste prijs. Tijdens mijn verblijf in het buitenland fungeerde Jan als mijn gevolmachtigde vertegenwoordiger en mijn zaken werden correct en vlug afgehandeld. Tot slot wil ik meegeven dat mijn vertrouwen in Immo Optio 99 procent bedraagt.

Jan & Lien Robberechts

Toen we ons huis gingen verkopen dachten we meteen aan “Optio”. Waarom? Jan is steeds vriendelijk en we hadden al vele goede commentaren gehoord over de manier van werken. Er werden goede, eerlijke en duidelijke afspraken gemaakt. Het resultaat was dat het huis op 2 weken verkocht was aan een correcte prijs zodat koper en verkoper(wij dus) heel tevreden waren. Dit is dan ook de reden dat ik jullie Optio kan aanraden. Super service en super vriendelijk. Aangeraden tot en met!