Energiezuinig appartement met gegarandeerd laag verbruik en zeer hoge afwerkingsgraad.

Dit nieuwbouwappartement bevindt zich op de 1ste verdieping van een gebouw gelegen in een zeer rustig stukje straat, pal in het centrum van Asse.
De bewoonbare oppervlakte is ± 86m² en het terras is ± 6m². Eerste bewoning.
Het appartement heeft een E-peil van <E20. Alle vandaag beschikbare technieken om het verbruik tot het minimum te beperken zijn hier aanwezig. Zonnepanelen op de privatieve teller, vloerverwarming in heel het appartement, geothermische warmtepomp (diepsondering), doorgedreven isolatie, recuperatie regenwater, mechanische ventilatie ... zijn aanwezig.
De afwerking van het appartement en de gemene delen is hoger dan standaard waardoor een zeer aangenaam gevoel gecreëerd werd.
Een staanplaats met stopcontact voor het laden van een wagen en privatieve kelder zijn begrepen in de huurprijs. Bijkomend is er ook een grote gemeenschappelijke en afsluitbare fietsenberging.
Het appartement zelf omvat inkom, toilet, leefruimte met open keuken (volledig ingericht), berging, badkamer, 2 slaapkamers (± 12m² en ± 9m²) en terras. Gemeenschappelijke lasten € 100,-.

Deel dit pand

Kenmerken

Referentie:
O22050
Adres:
Prieelstraat 13, 1730 Asse
Type:
Appartement
Slaapkamers:
2
Oppervlakte terras:
6 m²
Parkeerplaats:
1
Beglazing:
Hoogrendementsglas
Verwarming:
Vloerverwarming, Warmtepomp, GEOTHERMAL
Beschikbaar vanaf:
Onmiddellijk

Informatieplicht

EPC index:
21,00 KWh/m²/jaar

Info

Bezoek aanvragen Meer informatie?

Documenten

Makelaar

Wij verhuren uw pand

Een afspraak maken