Persoonlijke service

Aangezien Optio een klein kantoor is, kan u rekenen op een persoonlijke en discrete aanpak.

Realistische waardebepaling

Hoge vraagprijzen beloven om u als klant binnen te halen, maar achteraf verkopen aan een veel lager cijfer is zeker niet onze manier van werken. U mag van ons een realistische schatting verwachten met bijhorende vergelijkingspunten. Wij houden niet van valse beloftes.

Informatieplicht

Wij zorgen voor alle wettelijk verplichte attesten. De kosten hieraan verbonden zijn begrepen in ons ereloon.

Publiciteit

Wij zorgen voor o.a. een aangepast paneel ter plaatste, publicaties op verschillende websites, publicatie in plaatselijke krantjes en een affiche in onze vitrine in het centrum van Merchtem. Via mailing worden de mogelijke kandidaat kopers in ons ruim klantenbestand op de hoogte gebracht.

Bezoeken

Kandidaten worden door onze zoekvoerder, Jan De Bisschop, rondgeleid. Ze krijgen de nodige en correcte informatie. Dit schept vertrouwen bij een mogelijke kandidaat. Vertrouwen doet kopen.

Onderhandelen

Ook het onderhandelen met de kandidaat kopers gebeurd door Jan De Bisschop. U kan rekenen op zijn jarenlange ervaring en vakkennis. Dit gebeurd uiteraard steeds in overleg met u.

Opstellen verkoopovereenkomst

Wij zorgen voor het opstellen van een overeenkomst die voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Service na verkoop

Ook na het ondertekenen van de overeenkomst staan wij nog steeds ter uwer beschikking. Wij volgen uw dossier op tot bij het verlijden van de notariële akte. Indien uw wenst kunnen wij ook voor de overname van de tellers van elektriciteit, water en gas zorgen.

Contacteer ons

Informatie over uw pand

Vragen of opmerkingen

Vragen of opmerkingen is een verplicht veld


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website