Persoonlijke service

Optio is een klein kantoor: u kan rekenen op een persoonlijke en discrete aanpak.

Realistische waardebepaling

U mag van ons een realistische bepaling van de huurprijs verwachten met bijhorende vergelijkingspunten.

Publiciteit

Wij zorgen voor o.a. een aangepast paneel ter plaatse en publicaties op verschillende websites. Via mail worden de mogelijke kandidaten in ons ruim klantenbestand op de hoogte gebracht.

Afspraken vastleggen

Via telefoon beantwoorden en stellen wij de eerste vragen aan de geïnteresseerde kandidaten. Nadien maken we een afspraak voor een bezoek.

Bezoeken

Kandidaten krijgen een uitgebreide rondleiding. Zo hebben zij de tijd om uw pand te bekijken en krijgen wij een eerste indruk van hun.

Huurder kiezen

Geïnteresseerde kandidaten vullen een inlichtingenfiche in en bezorgen ons extra informatie. Op die manier krijgt u een duidelijk  overzicht van de kandidaten en kan u een huurder kiezen.

Opstellen van de verhuurovereenkomst

Wij zorgen voor het opstellen van een huurovereenkomst die voldoet aan alle wettelijke bepalingen, aangevuld met bijzondere voorwaarden. Deze voorwaarden vloeien voort uit onze ervaring en uw wensen.

Plaatsbeschrijving

Ook voor de plaatsbeschrijving van uw pand kan u bij ons terecht. De kosten hiervan worden verdeeld tussen de verhuurder en de huurder.

Extra dienstverlening

Wij zorgen voor de overname van de tellers van water, elektriciteit en gas.
De jaarlijkse indexatie van de huur wordt door ons opgevolgd. U bepaalt of u die al dan niet toepast. Wij zorgen kosteloos voor deze administratieve afhandeling.

Contacteer ons

Informatie over uw pand

Vragen of opmerkingen

Vragen of opmerkingen is een verplicht veld


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website