Woning verkocht in Brussegem

Meer info ? Dit pand delen

Moderne villa in een prachtige omgeving.

Deze moderne villa is gelegen in een zeer rustige omgeving met vooraan en achteraan mooie open zichten. De tuin is perfect georiënteerd en gaat open naar achter waardoor de zichten nog mooier zijn.
Zowel A12 als R0 zijn vlot bereikbaar. In de straat is geen doorgaand verkeer. De woning ligt op een boogscheut van Wemmel en Meise.
Er werd gewerkt met hoogwaardige materialen: warmtepomp, alu-ramen met hoogrendementsglas, vloerverwarming, mechanisch verluchtingssysteem type D, luxueuze keuken en badkamers, ..., ...
Op het gelijkvloers: inkom, wc, bureel, salon, eetplaats, open keuken (ingericht met moderne toestellen als stoomoven, ingebouwde koffiezet...) ,berging/wasplaats, terras en perfect georiënteerde tuin.
Op de 1ste verdieping: overloop met speelruimte/bureel/kinderhoek, 3 slaapkamers, wc, badkamer (wastafel in meubel, bad en douche).
De tweede verdieping kan exclusief gebruikt worden door de ouders en omvat grote slaapkamer met dressing en badkamer (lavabo in meubel, wc, vrijstaand bad en douche).
Kenmerken
Referentie:O17056
Adres:Linthoutstraat 4 A
Brussegem
Type:Villa
:€ 1 920
:3de afdeling, sectie B
:nr. 355C
Bouwjaar:2010
Perceeloppervlakte:1 157 m²
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:46 m²
Parking:2
Tuin:750 m²
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Keuken:15 m²
Raamwerk:Aluminium
Ligging